2024. február 28. Ákos, Bátor |

vantus.hu

Matematika és programozás korrepetálás
Oktatás, magántanítás Kecskeméten és online

Ajánlólevelek

Szeretem, ha megírják a tanítványaim, hogyan érezték magukat az óráinkon, és mit sikerült elérni. Rengeteg erőt ad. Ezúton is köszönöm mindenkinek a kedves sorokat!


2,98-ról egy jegy híján színötösig, ötös érettségiig, mindezt az utolsó évben. Örülök, hogy taníthattam Lilit! 🙂

ajánlás


Alízzal mindent elértünk, ami lehetséges volt, köszönhetően lelkesedésének és talpraesettségének. Imádtam őt tanítani. 🙂

ajánlás


ajánlás


Imi az egyik legintelligensebb ember, akit valaha tanítottam. Kellett idő és főleg sok munka a beinduláshoz, de aztán érettségire már oroszlánként ment be, és úgy is jött ki onnan. 🙂

ajánlás


Alex egy pörgős, lendületes fiú, aki most már érti rendesen a matematikát, és akivel nemcsak emberileg, de zeneileg is egymásra találtunk. :)

ajánlás


Margarita Alex édesanyja, aki mindig támogatja és energizálja fiát:

ajánlás


Móni szinte a lakótársammá vált az államvizsgájára felkészülés alatt, akinek nemcsak tanára lettem, hanem drukkerévé is váltam, és akivel az egyik legnagyobb szakmai sikeremet értem el:

ajánlás


ajánlás


ajánlás


Mária mindent megtesz gyermekeiért, és megtanította nekik, hogy a saját szerencséjük kovácsai:

ajánlás


Rebivel is sikerült a völgyből a hegyre jutni. Ma mérnöknek tanul. Nem hiszem, hogy lenne olyan tanítványom, akinek ne beszéltem volna róla tele büszkeséggel. 🙂 Azt hiszem, nélküle sosem lettem volna olyan keresett magántanár, amilyen lehettem:

ajánlás


Brúnóval sikerre voltunk ítélve. Van esze, motivációja, nagyon csodálkoztam volna, ha nem érünk el szép eredményt a végén is:

ajánlás


Emi Brúnó édesanyja, akin már elsőre is láttam, hogy a legnagyobb szurkolónk lesz. :) Szerintem jól érezte magát a "meccsen":

ajánlás


Bence egy nagyon szorgalmas, céltudatos fiú, aki végtelen energiákat tud mozgósítani célja eléréséért:

ajánlás


Anna a csillagos ötösnél is többre vágyott. Azt hiszem, sikerült elérni:

ajánlás


Zsomborral szintén a völgy-hegy menetet járjuk. Végtelenül jó lelkű, motivált és okos fiú, aki sokra hivatott:

ajánlás


Laurát még képen sem láttam, kizárólag online tanítottam. Olyan jó hangulata volt így is az óráinknak, amit sosem fogok elfelejteni, és az eredmények is egész jól néztek ki:

ajánlás


Lilla a valaha volt legnehezebb tanítványom volt. A tanév vége felé jött, és nemhogy görbülő jegye nem volt az évben, de pontja sem. Megcsináltuk. Kiszenvedtük. Nehéz eset volt, de nagyon kedveltem. Könnyű lett volna azt mondani, hogy én ezt nem csinálom. De én ilyet nem mondok annak, aki annyi mindent megtett a sikerért, mint ő:

ajánlás


Petire is nagyon büszke vagyok. Különösebb alapok nélkül, munka mellett, hatalmas szorgalommal mindig megcsinálta, amit elhatározott. Nagyon sok Petit kívánok a világnak:

ajánlás


Ági fiát, Zsoltot tanítottam. Azt hiszem, csodát tettünk. Végig hittem benne. Egészen hihetetlen, hogy pont a matematika lett az, amit ennyire komolyan tudott venni három éven át. 🙂

ajánlás


Ágnes az egyetlen, akihez én járok, havonta egyszer megoldjuk az informatikai aktualitásait. És évek óta mindig a legnagyobb örömmel megyek hozzá. Nagyon kedves és jó ember:

ajánlás


Dorina szintén igen meredek emelkedést mutatott be matematikából. De kit érdekel ez, amikor olyan jó volt vele minden óra, amilyen?

ajánlásA tanuláshoz jó kedvet és egészséget kíván a MatematicA .hu szoftver kitalálója, fejlesztője és finanszírozója,

Vántus András va Kecskemét, 20/424-89-36

MatematicA .hu

Magyarország középcímere

HISZEK·EGY·ISTENBEN
HISZEK·EGY·HAZÁBAN
HISZEK·EGY·ISTENI·ÖRÖK·IGAZSÁGBAN
HISZEK·MAGYARORSZÁG·FELTÁMADÁSÁBAN
ÁMEN