logo    Vántus András

vantus.hu érettségi
Érettségi
Felvételi
Androidon
va Matematika / fizika magántanárt keresel Kecskeméten? Programozás, informatika távoktatásban is!
Vántus András 20/424-89-36 magyarul in Deutsch in English
magyar  német
abc abc abc abc abc abc
Címkék
E2017/1
E2017/2
K2017/1
K2017/2
Falfestés Falfestés Honlapkészítés

Matematika korrepetálást, tehetséggondozást, érettségire és felvételire felkészítést vállalok minden korosztálynak. Felsőoktatásban tanulóknak analízist is tanítok.

Specialitásom az érettségire felkészítés (akár már a 9. évfolyamtól, akár felnőtteknek), amihez az országban egyedülálló appot írtam, amivel azonnal elérhető a 2005 óta kiadott összes feladat (a magyaron kívül német, angol, spanyol, francia, horvát stb. nyelven), és a javítókulcs. A feladatok között címkék és szint szerint villámgyorsan lehet keresni.

Diákként korosztályom legjobbja voltam matematikából Kecskeméten, kétszer voltam országos 7. matekversenyeken. Magántanárként a legjobb szeretnék lenni, és meg is teszek érte mindent.

Általános iskolásoknak fizikát is tanítok.

Nagy szakmai rutinnal programozást is tanítok:

Módszereimet és eszközeimet folyamatosan fejlesztem, hogy óráim hatékonysága az elérhető legmagasabb legyen. Minden kéznél van a feladattól a javítókulcsig, a tolltól a vonalzóig, a könyvtartótól a tabletig, az ásványvíztől az előregyártott koordináta-rendszerig. Fanatikus vagyok és maximalista. Mindenkiből kihozom, ami benne van, még ha nem is tud róla, hogy mi mindenre képes.

Óradíjak (áfamentes):

Vántus András magántanár, szoftverfejlesztő
Egyéni vállalkozó (35134931)

Kecskemét, Rákóczi út

20/424-89-36


Aktuális szórólapom

ellenőrző