logo    Vántus András

vantus.hu érettségi
Érettségi
Felvételi
Androidon
va Matematika / fizika magántanárt keresel Kecskeméten? Programozás, informatika távoktatásban is!
Vántus András 20/424-89-36 magyarul in Deutsch in English Részletek
magyar  német
Címkék
E2017/1
E2017/2
E2017/3
K2017/1
K2017/2
K2017/3
Falfestés Falfestés Honlapkészítés

Matematika korrepetálást, tehetséggondozást, érettségire és felvételire felkészítést vállalok Kecskeméten minden korosztálynak. Felsőoktatásban tanulóknak analízist is, programozást távoktatásban is tanítok. Az óra nyelve magyar, német vagy angol lehet.

Jelenleg teltház van nálam, ki sem látszom a tanítványaim közül, amire nagyon büszke vagyok.

Új tanítványt csak kivételes esetben vállalok, amennyiben különösen motiváló a helyzet minden oldalról, és nagyfokú a rugalmasság az időpontok terén.

Egyéb esetben ha valaki hozzám szeretne járni a jövőben különórákra, várólistára tudom felvenni, és amint üresedés lesz, értesítem.

Specialitásom a matematika érettségire felkészítés (akár már a 9. évfolyamtól, akár felnőtteknek), amihez az országban egyedülálló appot írtam, amivel azonnal elérhető a 2005 óta kiadott összes feladat (a magyaron kívül német, angol, francia, horvát, olasz, orosz, spanyol, szerb nyelven) és a javítókulcs. A feladatok között címkék és szint szerint villámgyorsan lehet keresni.

Diákként korosztályom legjobbja voltam matematikából Kecskeméten, kétszer voltam országos 7. matekversenyeken. Magántanárként a legjobb szeretnék lenni, és meg is teszek érte mindent.

Általános iskolásoknak fizikát is tanítok.

Nagy szakmai rutinnal programozást is tanítok:

koordinátarendszer

koordinátarendszer

Módszereimet és eszközeimet folyamatosan fejlesztem, hogy óráim hatékonysága az elérhető legmagasabb legyen. Minden kéznél van a feladattól a javítókulcsig, a tolltól a vonalzóig, a könyvtartótól a tabletig, az ásványvíztől az előregyártott koordináta-rendszerig. Fanatikus vagyok és maximalista. Mindenkiből kihozom, ami benne van, még ha nem is tud róla, hogy mi mindenre képes.

A célom nem egyszerűen az, hogy javuljanak a matekjegyek. Ez csak a munka következménye. A cél, hogy okos, talpraesett és büszke legyen a tanítványom, akinek minden megoldásra van egy problémája :) minden problémára van lehetőleg több megoldása is. Mindig örömmel hallgatom, amikor az élet egyéb területein is sikerekről, fejlődésről számolnak be tanítványaim.

Az órák főbb adatait tájékoztató füzetben vezetem, miáltal a szülők számára is ellenőrizhetővé válik, hogy mikor mivel foglalkoztunk, mi a házi feladat, hogyan alakulnak a teszteredmények, és hogy állnak a pénzügyek.

ellenorzo

Megválogatom tanítványaimat. A szelekció legfontosabb szempontja, hogy lássam a tanuló elszántságát. A tanítás megkezdésének feltétele, hogy rendelkezzen a tanítvány az általam definiált számtani alapműveltséggel (szorzótábla, négyzetszámok stb.).

Óradíjak (áfamentes):

Vántus András magántanár, szoftverfejlesztő
Egyéni vállalkozó (35134931)

Kecskemét, Rákóczi út

20/424-89-36

Gránit Bank, 12100011-17561844, Vántus András
Közlemény: a fizetett számla száma, pl. 1/2017.


Szerződés

szerződés

Aktuális szórólapom

ellenőrző