2024. július 24. Kincső, Kinga |

vantus.hu

Matematika és programozás korrepetálás
Oktatás, magántanítás Kecskeméten és online

Korrepetálás

Matematika korrepetálást, tehetséggondozást, érettségire és felvételire felkészítést vállalok Kecskeméten minden korosztálynak. Felsőoktatásban tanulóknak analízist is, matematikát és programozást távoktatásban is tanítok. Az óra nyelve magyar, német vagy angol lehet.

Specialitásom a matematika érettségire felkészítés (akár már a 9. évfolyamtól, akár felnőtteknek), amihez az országban egyedülálló appot írtam, amivel azonnal elérhető a 2005 óta kiadott összes feladat (a magyaron kívül német, angol, francia, horvát, olasz, orosz, spanyol, szerb és szlovák nyelven) és a javítókulcs. A feladatok között címkék és szint szerint villámgyorsan lehet keresni.

Diákként korosztályom legjobbja voltam matematikából Kecskeméten, kétszer voltam országos 7. matekversenyeken. A Mensa HungarIQa tagja lehettem, fő hobbim a foci és a rockzene. Magántanárként a legjobb szeretnék lenni, és meg is teszek érte mindent.

Nagy szakmai rutinnal programozást is tanítok:

Módszereimet és eszközeimet folyamatosan fejlesztem, hogy óráim hatékonysága az elérhető legmagasabb legyen. Minden kéznél van a feladattól a javítókulcsig, a tolltól a vonalzóig, a könyvtartótól a tabletig, az innivalótól az előregyártott koordináta-rendszerig. Fanatikus vagyok és maximalista. Mindenkiből kihozom, ami benne van, még ha nem is tud róla, hogy mi mindenre képes.

A célom nem egyszerűen az, hogy javuljanak a jegyek. Ez csak a munka következménye. A cél, hogy okos, talpraesett és büszke legyen a tanítványom, akinek minden megoldásra van egy problémája :) minden problémára van lehetőleg több megoldása is. Mindig örömmel hallgatom, amikor az élet egyéb területein is sikerekről, fejlődésről számolnak be tanítványaim.

Az órák főbb adatait tájékoztató füzetben vezetem, miáltal a szülők számára is ellenőrizhetővé válik, hogy mikor mivel foglalkoztunk, mi a házi feladat, hogyan alakulnak a teszteredmények, és hogy állnak a pénzügyek.

Megválogatom tanítványaimat. Mint ahogy engem sem kötelező választani, én is fenntartom magamnak a jogot, hogy csakis azokat tanítsam, akiket tanítani szeretnék, szeretek.A tanuláshoz jó kedvet és egészséget kíván a MatematicA .hu szoftver kitalálója, fejlesztője és finanszírozója,

Vántus András va Kecskemét, 20/424-89-36

MatematicA .hu

Magyarország középcímere

HISZEK·EGY·ISTENBEN
HISZEK·EGY·HAZÁBAN
HISZEK·EGY·ISTENI·ÖRÖK·IGAZSÁGBAN
HISZEK·MAGYARORSZÁG·FELTÁMADÁSÁBAN
ÁMEN