logo    Vántus AndrásMatematicA .hu Rengeteg feladat, javítókulcsok, címkék, fordítások. Egyedülálló az országban. Egyre több iskola használja. Töltsd le a telefonodra is!

vantus.hu érettségi
Érettségi
Felvételi
Androidon
va Matematika / fizika magántanárt keresel Kecskeméten? Programozás, informatika távoktatásban is!
Vántus András 20/424-89-36 magyarul in Deutsch in English Részletek
magyar  német

Matematika korrepetálást, tehetséggondozást, érettségire és felvételire felkészítést vállalok Kecskeméten minden korosztálynak. Felsőoktatásban tanulóknak analízist is, matematikát és programozást távoktatásban is tanítok. Az óra nyelve magyar, német vagy angol lehet.

ajánlás


ajánlás

Az utóbbi időben folyamatosan teltház van nálam, ki sem látszom a tanítványaim közül, amire nagyon büszke vagyok.

Új tanítványt csak kivételes esetben vállalok, amennyiben különösen motiváló a helyzet, és nagyfokú a rugalmasság az időpontok terén.

Egyéb esetben ha valaki nálam szeretne tanulni a jövőben, várólistára tudom felvenni, és amint üresedés lesz, értesítem.

A veszélyhelyzet ideje alatt kizárólag online tanítok.

ajánlás

ajánlás

ajánlás

Specialitásom a matematika érettségire felkészítés (akár már a 9. évfolyamtól, akár felnőtteknek), amihez az országban egyedülálló appot írtam, amivel azonnal elérhető a 2005 óta kiadott összes feladat (a magyaron kívül német, angol, francia, horvát, olasz, orosz, spanyol, szerb nyelven) és a javítókulcs. A feladatok között címkék és szint szerint villámgyorsan lehet keresni.

Diákként korosztályom legjobbja voltam matematikából Kecskeméten, kétszer voltam országos 7. matekversenyeken. A Mensa HungarIQa tagja vagyok. Magántanárként a legjobb szeretnék lenni, és meg is teszek érte mindent.

ajánlás


ajánlás


ajánlás

Nagy szakmai rutinnal programozást is tanítok:

ajánlás

Módszereimet és eszközeimet folyamatosan fejlesztem, hogy óráim hatékonysága az elérhető legmagasabb legyen. Minden kéznél van a feladattól a javítókulcsig, a tolltól a vonalzóig, a könyvtartótól a tabletig, az ásványvíztől az előregyártott koordináta-rendszerig. Fanatikus vagyok és maximalista. Mindenkiből kihozom, ami benne van, még ha nem is tud róla, hogy mi mindenre képes.

ajánlás

A célom nem egyszerűen az, hogy javuljanak a jegyek. Ez csak a munka következménye. A cél, hogy okos, talpraesett és büszke legyen a tanítványom, akinek minden megoldásra van egy problémája :) minden problémára van lehetőleg több megoldása is. Mindig örömmel hallgatom, amikor az élet egyéb területein is sikerekről, fejlődésről számolnak be tanítványaim.

ajánlás


ajánlás

ajánlás

Az órák főbb adatait tájékoztató füzetben vezetem, miáltal a szülők számára is ellenőrizhetővé válik, hogy mikor mivel foglalkoztunk, mi a házi feladat, hogyan alakulnak a teszteredmények, és hogy állnak a pénzügyek.

ellenorzo

Megválogatom tanítványaimat. A szelekció legfontosabb szempontja, hogy lássam a tanuló elszántságát. A tanítás megkezdésének feltétele, hogy rendelkezzen a tanítvány az általam definiált számtani alapműveltséggel (szorzótábla, négyzetszámok stb.).

ajánlás

Óradíjak (áfamentes):

Vántus András magántanár, szoftverfejlesztő
Egyéni vállalkozó (35134931)

Kecskemét, Rákóczi út

20/424-89-36

Gránit Bank, 12100011-17561844, Vántus András
Közlemény: a fizetett számla száma, pl. 1/2020.


ajánlás


ajánlás


ajánlás


ajánlás


ajánlás